Sunday, 11 September 2011

Popular ke??

Salam semua..
Dah lame sangat dah aku xupdate blog aku yang sangat comel nie..huhuhuhuhu....banyak gile bende aku nak cite..tadi aku pegi rumah pak lang aku..die ade buat makan2 sikit sempena hari raye nie..pak lang aku and wife die dua2 cikgu..wife die cikgu kat skolah aku dulu..so..nak dipendekkan cite ade la cikgu skola aku dulu dtng..xla ramai 2-3 orang je..xp..cikgu2 yang datang sume 2 xpenah ajar aku..cuma ade la sorang je cikgu laki 2 penah jadi guru kelas aku time form 3 dulu..aku time skola dulu..mmg la sangat pendiam sangat2..so..aku konfom gile la yang cikgu2 2 tak kenal aku..so..aku wat muke bodo je la kan..bile nampak cikgu2 tu..aku gi la duduk tingkat atas ngan akak kesayangan aku tengok tv..pas tu biel aku turun bawah cikgu lelaki tu tanye kat mak cik aku..(wife p.lang aku la)..
 Tu sape?
 Tu wanie..die blaja kat skola SDASA dulu.
Owh..patut macam penah nampak..
Dia kan anak murid cikgu dulu..sama kelas ngan Atiya..kelas 3A1 la..
Owhh..ye2..
Sekali aku kene sound ngan mak cik aku..wanie nie cikgu jamal nie..kamu xknl die ke..aku ngan muke tebal gilepon jawab la..kenal2..la..asal xtegur..tengok cikgu yang kenalkan awk..dah aku jadi perhatian umum kat situ...arghhhh..malu gile beb..huhuhuhuhu..ala..aku bukan xnak tegur..just kalau aku tego nnty..die xknl plak aku..ty aku plak yang jadi malu sndiri..huhuhuhu..pastu cikgu tu panggil la aku dok sebelah die..so begin the dialouge:

Awk slaloo duduk depan kan dalam kelas (budak baik).
Aah..saye duduk depan ngan mira..saye geng ngan suhaila and ain(mmg budk baik la)
Ha..patot la..pendiam kwan ngan Suhaila kn..??
Aah..

Hehheheh..Wanie pendiam??wah...mesti xcaye kan??huhuhuh..xp 2 la aku dulu tyme skola mmg xbyk ckap..sgt la pndiam..bile aku ngan geng2 aku baru la aku  jd gile sikit..heheheh..2 la bile orng yang xknal aku sume kate aku buak baik pendiam je..huhuhuhu..xp hakikatnya saye mmg pendiam..hahahahah..
ok done dgn satu cikgu..

Cikgu yang lagi sorang ni plak mmg xpnh ajar aku pon..aku pon knl2 die cm 2 je..xp aku xsgke plak die knl aku kn..hhuuhuh..popular jugak aku tyme skola..hehehehe..


*sume orang marah aku sebab wat bodo ngan cikgu..salah aku ke??




4 comments:

  1. ko mmg popular..mane pegi sume org kenal kn??huhuhuh

    ReplyDelete
  2. ape alamk2??huhuhu..mmg betol kn??miss ko..:)

    ReplyDelete