Thursday, 12 May 2011

What happend??

Aku tak tahu ape jadi ngan aku..tapi mase nad ngan tira balik semalam memang aku tak dapat tahan gile airmata aku..selalunye aku hanya akan nagis bile tengok orng lain nangis..tapi semalam..urghhhhhhhh........mase nad balik aku nagis agk teruk gak...da la nad kate jangan nangis..macam mane la aku tak nak nangis..sebab memeng fitrah bile aku sedih gile aku nangis..NAD..NAD...lepas die da balik pon..aku nangis lagi dalam bilik..aku sedih gile..rase gile kehilangan,,ye la..dia la ynag selalu skat-skat aku,,tempat aku cite semua secrets2 aku..aku hope gile Bi aku ext..sebab bole jumpe die kat GOMBAK...mase tira balik pon aku tak tahu nape aku nangis..mungkin sebb kiteorng selalu gadoh..and sebab mulut tira yang suke gile membebel cam mak orng(sorry tira)..enth la..walaupon sem 1 and 2 aku tak bape rapt nagn dye..tapi aku rase selame 2 bulan aku kt NILAI and duduk ngan dye ..baru aku tahu erti sahabat sebenar(opps terjiwang)nad jangan geli tao bace..heheheh..ntah la..biapon kiteorg 6 orng je..tapi rase kiteorng cam rapat gile..mase Marissa balik..die tak kasi aku anta sampai kete..bagus jgk..sebb belakng MArissa aku nangis diam2..Aku sedih gile...korang jangan lupa aku tao..engat I NEED YOU BOO...engat aku..ika ngan lily korng msty kite akn rndu gile2..sebb kornag kwn kite dr PJ..jage zue tao..nnti datang PD..kite bg layann first class..korang berdua blaja tol2..taho depan kite tungu korang kat GOMBAK..sayang korang semua..alamak air mata dah keluar..lebih baik blah dulu sebelum die keluar lagi laju..SARANGHAE...

KHAS TOK KORANG..(NAD,MARISSA,TIRA,IKA,LILY)



2 comments: