Saturday, 14 May 2011

Sophie Kinsella

Sekarang nie aku tengah bace novel org putih..(hehehe)nk improve Engish aku yang aku rase sngat teruk..Ade la satu ayat dalam novel nie yang aku rase kadg2 betul jugak..tapi kite as Muslim x patut la kan buat cam 2..(walaupun aku ade niat nak buat)..hehehe..nie ayat die..
         
        "the thing about lying to your parents is you have to do it to protect them.its for their own good.I mean take my own parents If they knew the unvarnished truth about my finances,love life,plumbing,council tax, they'd have instant heart attacks and the doctor would say,"Did anyone give them a terrible shock?"and it would be my fault.

Ha..betul tak??Tapi aku rase tak payah la tipu-tipu nie..just tell them the truth..lebih kite bagi tau sendiri dari diaorng tau dari orng lain..lagi la dorang akan kene terrible shock yang lagi dashyat..RENUNG-RENUGKAN Ye...Annyoung...

NIE LA BUKU YANG AKU TENGAH BACE SEKARANG..BEST JUGAK LA..

   

2 comments:

  1. wani, read elizabeth gilbert instead! awesomer than sophie kinsella

    ReplyDelete
  2. ok2..ty aku try bace ok?? :)

    ReplyDelete