Friday, 8 July 2011

Azam Baru

Hai semua.. dah lame dah  xupdate blog yang comel nie...hehehehe...sekarang nie aku da start smabung blaja balik..and jadual aku sangat la tak padat..nak kate best tak la best pon..sebab tersangat la boring...so aku decide sem nie aku balk tiap2 minggu..nasib baik la ayah dan mak aku benarkan and dorang snaggup amik aku every week..thanx mak and ayah..angah sayang korang sangat..xde pae cite best pon aku nak kongsi..tapi aku da decie sem nie..selagi ENGLISH aku tak past selagi tu aku takkan activate facebook aku..walaupon kadang2 tu aku rindu gile nak bukak..tapi aku kene kuatkan iman aku and kene jujur pada diri aku sendiri..n tok pengetahuan korang jugak sekarang nie aku jadi anti korae buat sementara waktu..walaupon aku akan rasa awkward biel xdengar lagu korea..xp aku kene kuat..ok la..tu je aku nak cite takat nie..blog aku nie cuma akna dupdatekn bile aku balik ok..so janagn miss aku tao..salam satu MALAYSIA semua..and jangan libatkan diri dengan perhimpunan bersih tao..annyong..



Semangat tok diri sendiri :)

3 comments:

  1. wah.. gila2 punya azam! alhamdullillah. tahniah wani. aku pun gembira bila kau xb'kecempung dgn hiburan korea. unless u wanted to be jurubhs. okay, u on. psl fb tu, blh je on, timing la. 30min je. sian kwn2 yg nk update psl kau. lg1, apasal ejaan bm dlm blog kau ni makin ... erk? hahahaha~ Gombak nanti amik bm tauu.

    ReplyDelete
  2. hehehehe..thanx ainaa..ak excted sgt tulis entri2 ak nie..hehehehe..wei ty bile ko free jom kite g mkan nak..:)..heheheh..

    ReplyDelete
  3. makan?? erm.. let me think 1st ?_?
    I'm on diet btw :D
    makan buah-buahan bole laa. hahaha~

    ReplyDelete