Tuesday, 28 June 2011

Aku Cuba

Thank tok  family ngan kawan-kawan aku yang selalu ade ngan aku..yang selalu bagi nasihat and dorongan tok aku..walaupon aku rase smpai sekarang aku masih tak mampu terima bende  nie..tapi aku tetap akn cuba tok berubah and baiki kelemahan aku...Aku tak tahu cam mane aku nk duduk kat sini tanpa kawan ynag selalu ade nagn aku...semuanye da lepas..cuma aku je yang stuck kat sini lg..air mata aku selalu je mengalir bile aku pikir pasal benda nie..kadand-kadang aku tertanya jugak kenape bende nie jadi kat aku??bukan orng laen???hati aku sebak sangat..papepon aku akn cuba kuatkan semangat aku and cuba ynag terbaik..thanx semua...



5 comments:

  1. haaa.mcm tu la my chinguu!;)
    kene tough,jgn bapok2 dah!haha
    sekarang ko rae susah sorg2 kt nilai.nnt aku pulak rase susah k uia gombak.
    so,kite kene same2 tough!ok?
    doakan sama2 tough!:)
    fighting3!

    p/s:ALLAH sentiasa dgn kita :)

    ReplyDelete
  2. thanx nad..ko selalo ade ngan aku...fightning :)

    ReplyDelete
  3. Kuat tau! aku sokong cakap NADYoung. hee

    ReplyDelete
  4. Allah nak kau dekat dgn dia la tu. InsyaAllah! be tough babe~

    ReplyDelete