Tuesday, 17 January 2012

New look

Salam semua.
 Agak lama aku tak update blog aku kan.sekarang nie aku dah ubah jadi ynag baru mengikut tahun yang sekarang nie pon da baru.ok..aku tahu aku tulis agak berbelit tapi paham-paham kan lah ye..for ur information aku tak lama lagi akan menjejakkan kaki ke UIA GOMBAK.rase excited + takut + sedih pon ade.excited sebab nak rase environment baru. takut sebab tak tahu nak adapt macam mana.sedih sebab kena tinggalkan mak aku sorang-sorang kt rumah

  + +

See tiga expresi muka yang berbeza yang aku tengah rasa sekarang. Pape pon aku kena juga pergi kan untuk truskan cita-cita aku (cita-cita lah sangat) hehehe..lupa pulak nak bagi tahu aku dapat smabung major in psychology..Alhamdulillah dapat jugak apa yang aku mintak..so untuk post kali nie aku stop sini dulu..lain kali aku share yang best-best ngan korang k..bubye

2 comments:

  1. Tak pa wani. Aku kan ada. hehhe =P

    ReplyDelete
  2. yo lah wani..heheheh..tabar sabar nak jumpe ko :)

    ReplyDelete